skip to Main Content
Contact info@huureenhuis.com
Vakantiehuizen
Renders-Villa-Sant-Pol-de-Mar-29-01-2020_page-0007

Aan de Spaanse Maresme kust, randje Costa Brava, 50 minuten boven Barcelona ligt direct aan zee een grote villa met zicht vanuit je slaapkamer en de douches op de middellandse zee. Voor de liefhebbers van de zon, het strand, eten, sport en zee is dit huis uitermate geschikt.

03

Aan de Spaanse Maresme kust, 40 minuten boven Barcelona ligt midden in het groen een grote en comfortabele villa met zicht op de middellandse zee. Voor de liefhebbers van de zon, rust, eten, sport en zee is dit huis uitermate geschikt.

Schermafbeelding 2018-08-31 om 11.25.54

Villa Muntalmar is een mooie ruime villa met een spectaculair uitzicht en een prachtige tuin. Deze villa is oorspronkelijk ontworpen door een beroemde architect voor zijn eigen familiehuis en is onlangs volledig gerenoveerd.

Schermafdruk 2018-10-19 11.45.50

Iets meer dan een half uur van Barcelona, ​​in het natuurpark van Garraf  en met uitstekende verbindingen , staat een unieke plek aan de zee . Het is Casa del Mar, een paradijs waarvan de oorsprong dateert uit de 14e eeuw , toen het werd gebouwd als een landelijke boerderij .

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen