skip to Main Content
Contact info@huureenhuis.com
Masia Casa Del Mar

Algemene informatie

Casa del Mar ligt op een bevoorrechte locatie , aan de kust, zeer dicht bij Vilanova i la Geltrú (1 km), Sitges (9 km), Barcelona (45 km) en de internationale luchthaven Barcelona-El Prat (38 km). km).

AdresCarrer de la Talaia, 1, 08810 Sant Pere de Ribes, Barcelona, Spanje

Een onvergetelijke enclave met uitzicht op zee! 

Het heden en de geschiedenis  bestaan ​​naast elkaar in Casa del Mar. De huidige hervorming  heeft het Huis nieuwe mogelijkheden en een uniek ontwerp gegeven. Wij nodigen u uit om alles te ontdekken wat deze exclusieve woning u biedt .

Paradijs met historische persoonlijkheid!

Iets meer dan een half uur van Barcelona, ​​in het natuurpark van Garraf  en met uitstekende verbindingen , staat een unieke plek aan de zee . Het is Casa del Mar, een paradijs waarvan de oorsprong dateert uit de 14e eeuw , toen het werd gebouwd als een landelijke boerderij .

De kenmerken van dit exclusieve landgoed maakten het tot een zomerresidentie van Alfonso XIII. Dankzij de in 2015 doorgevoerde hervorming , die het hotel Masía Casa del Mar een geweldige persoonlijkheid heeft gegeven, kunt u vandaag de magie van de Middellandse Zee opsnuiven in deze onvergetelijke enclave.

Max. aantal personen

11 personen

Salon

De grote kamer van Casa del Mar heeft drie verschillende omgevingen. Een ervan is ideaal voor conferenties en vergaderingen, omdat het een projector en een keizerlijke tafel heeft met een capaciteit voor 16 personen.

Keuken

Een grote tafel biedt een ruime en lichte keuken met een prachtig uitzicht naar buiten toe.

Suites

Casa del Mar heeft zes exclusieve suites waar u een onvergetelijk verblijf kunt voltooien. Ze zijn allemaal aan de buitenkant en hebben een voortreffelijk ontwerp, een prachtig uitzicht op de zee en een terras om van de aangename bries van de Middellandse Zee te genieten.

Locatie

Een van de belangrijkste voordelen van Casa del Mar is de bevoorrechte locatie, waardoor het erg dichtbij ligt:

 • Barcelona-El Prat International Airport.
 • Barcelona, ​​toeristische en zakelijke bestemming van de eerste wereldorde.
 • 5 minuten met de auto van Sitges, de tweede stad van Catalonië in het aantal zakelijke evenementen, met een geweldige landschappelijke aantrekkingskracht en een select en gevarieerd aanbod van vrije tijd en gastronomie.

Beschikbaar

In de periode tussen 29 juli en 30 augustus 2019 (minimaal verblijf 7 dagen)

Exclusief beschikbaar in augustus
€ 40.0001 week (7 dagen, 6 nachten)


  Back To Top

  Privacy instellingen

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

  Privacy verklaring | Sluit
  Instellingen