skip to Main Content
Contact info@huureenhuis.com

HuureenHuis.com poogt enerzijds om kwalitatief goede huizen in het assortiment op te nemen en anderzijds kwalitatief goede huurders voor te dragen. Een garantie hiervoor kan HuureenHuis.com echter niet afgeven.

Als het blijkt dat een huis niet voldoet aan de geschepte verwachtingen zullen we deze van de site verwijderen of aanpassen. Huurders die zich niet hebben gehouden aan het huishoudelijke regelement van een gehuurd huis, zullen ook niet meer voorgedragen worden voor andere huizen.

Dafinitely.com/HuureenHuis.com  kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade in wat voor vorm dan ook van gebruikers of huizen/huis eigenaars. Schade in wat voor vorm dan ook blijft volledig eigen risico van de huizen bezitter en de huurder/gebruikers. Huurprijzen en overige informatie op deze site zijn aan verandering onderhevig en kunnen fouten herbergen. Het uiteindelijke contact/contract met de huizen bezitter zal bindend zijn.

Back To Top

Privacy instellingen

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In de instellingen kunt u zelf kiezen welke cookies u wilt toestaan of wilt weigeren.

Privacy verklaring | Sluit
Instellingen