skip to Main Content
Contact info@huureenhuis.com

Beste huiseigenaar,

Er zijn veel bedrijven die assisteren bij het verhuren van vakantiehuizen. Deze helpen om de financiële last te verlichten van een tweede huis. Het nadeel is dat er vaak 30 tot 35% wordt achter gehouden van de huuropbrengsten en de vrijheid om het huis zelf te gebruiken wanneer het u uitkomt sterk wordt ingeperkt.

Hierin onderscheidt  HuureenHuis.com  zich.

Anders dan sommige commerciële bureaus, hanteren wij niet een commissie van 30-35% op de huuropbrengst, maar bepaalt u zelf hoeveel huur u wilt ontvangen en betaalt de boeker op de site onze commissie.

HuureenHuis.com behoudt het recht om ten alle tijde en zonder opgaaf van reden listing van een huis te weigeren of een huis/hotel/appartement van de websites te halen. Als binnen 1 jaar niemand uw huis heeft gehuurd via onze websites zal een kleine administratieve bijdrage gevraagd worden. U wordt hiervan van te voren verwittigd en kunt op elk moment besluiten om uw huis kosteloos van onze sites te halen.

Een ander voordeel is dat u altijd het recht behoudt om het huis wel of niet te verhuren. In de praktijk werkt de site als volgt. Via onze website krijgen we het bericht binnen dat iemand geïnteresseerd is voor een bepaalde periode. Wij brengen u hiervan op de hoogte en u beslist of u het pand wilt verhuren aan deze prospect. Als het huis beschikbaar is en u komt tot een deal (vanaf hier neemt u het over) incasseert u de verschuldigde huursom en sturen wij u een factuur voor onze commissie.

Wij marketen onze websites selectief daar we zelf ook eigen huizen via de sites verhuren en het ook in ons belang is dat de huizen in perfecte staat worden achtergelaten. Onze websites stellen u in staat om meer exposure te krijgen zonder dat dit ten koste gaat van uw flexibiliteit en vrijheid om het huis zelf te gebruiken en de keuze aan wie te verhuren. De service die we leveren is louter het in contact brengen van vraag en aanbod in de vakantiehuizen markt.

Op verzoek kunnen we een formulier voor listing van uw huis opsturen. Noot: de huiseigenaren blijven geheel verantwoordelijk voor de gasten in hun huizen die via deze site zijn gesourced.

Back To Top